L'audiència pública del Govern Municipal i un món ideal
search
  • L'audiència pública del Govern Municipal i un món ideal

L'audiència pública del Govern Municipal i un món ideal

El passat dia 9 de febrer, una representació del Partit Popular de Viladecans va assistir a l'audiència pública que ofereix cada any l'Equip de Govern municipal per a fer balanç de l'any anterior i recollir les opinions dels ciutadans, encara que més aviat és de les entitats, de la ciutat.

Els mandataris locals van fer un balanç molt positiu de l'exercici i del que s'emporta de mandat. Tot indica que estem en un món ideal, segons la seva visió.

Encara que, oh, sorpresa, de manera sobtada, quan comencen a demanar la paraula els representants de les entitats comencen a ploure les crítiques:

Que si inversions compromeses i no realitzades, que si inversions que s'haurien de plantejar i no es plantegen, queixes per la deixadesa en alguns equipaments, peticions perquè es compleixin les ràtios de treballadors discapacitats, problemes amb la mobilitat, deficiència de la neteja al poble, que si 2 milions destinats a l'agafada selectiva de residus i el servei no és correcte, preguntes sobre per què hi ha tan poques llars connectades a Vilawat, o de per què no es tracta a totes les associacions d'igual forma, sol·licitud de reprendre el contracte de barris, demanda d'ajudes per a eliminar barreres arquitectòniques en habitatges i carrers, confirmació de falta de neteja en les rieres en la zona agrícola, queixes per la manca de seguretat ciutadana, per l'escassetat de millores en espais públics, inexistència de clavegueram en algunes zones com el Poblat Roca, escassetat o nul·litat de places d'aparcament lliure en la majoria de carrers del municipi, lamento per ser injust que a Viladecans es consideri 600 Euros com a base d'un lloguer social, ........... En fi, un món ideal.

Però és clar, segons els nostres dignataris, que les queixes dels ciutadans i entitats estaven totalment fora de tot fonament. En el torn de replica a les peticions i crítiques, l'Alcalde es va permetre, fins i tot, insinuar que un representant d'una entitat mentia: "No per molt repetir un discurs això es converteix en veritat" va etzibar el primer regidor davant la crítica del representant d'aquesta entitat. I sobretot, qualsevol problema que es planteja és culpa d'altres administracions, per descomptat, o de la pandèmia.

En definitiva, que Viladecans és una bona ciutat on viure i gaudir, però que massa anys en el poder et porten a perdre de vista la realitat i a creure't l'existència d'un món paral·lel. I, a vegades, et porta a coses pitjors.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

2022-02-12. Publicado en la web del PP de Viladecans
Comentarios (0)
No hay reseñas de usuarios en este momento.