El PP va participar en el cercaviles inaugural del Mercat Medieval
search
  • El PP va participar en el cercaviles inaugural del Mercat Medieval

El PP va participar en el cercaviles inaugural del Mercat Medieval

La quinzena edició del Mercat Medieval, organitzada per la Xarxa Comercial de Viladecans amb el suport de l’Ajuntament, es va celebrar de divendres 26 a diumenge 28 de novembre als carrers del Barri Antic i l’Eixample.

Fina, Jonás i Fernando, representants del PP, al costat de Carlos Ruiz, Alcalde de Viladecans

Una representació del PP de Viladecans va participar en el cercaviles inaugural al costat dels representants de la Xarxa Comercial i del consistori municipal. Els comissionats populars van poder departir i intercanviar opinions durant el recorregut amb els membres de la comitiva política i de la direcció de la Xarxa Comercial, així com amb algun tècnic municipal.

Durant tres dies, el Barri Antic i el carrer Doctor Reig van ser l'epicentre de cercaviles, activitats familiars i parades d'alimentació, artesania i altres productes per començar a fer les compres per Nadal. No va faltar el Gran Sopar Medieval per viure una experiència culinària molt especial, ni tampoc les visites teatralitzades per conèixer com era la vida segles enrere i quins vestigis té la ciutat d'aquella època.

És ja tradició que, abans d’entrar de ple en l’ambient nadalenc, Viladecans s’ompli per uns dies de motius medievals i retorni al passat amb les parades d’artesans i de comerciants que ofereixen els seus productes, i també amb activitats lúdiques perquè gaudeixin els més petits de la família i espectacles itinerants.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

2021-11-26. Publicada en la web del PP de Viladecans
Comentarios (0)
No hay reseñas de usuarios en este momento.