Problemàtica del Polígon Industrial Centre, de Viladecans
search
  • Problemàtica del Polígon Industrial Centre, de Viladecans

Problemàtica del Polígon Industrial Centre, de Viladecans

Seguint en la línia de "VOLER SER ÚTILS PER A VILADECANS", el Partit Popular de Viladecans es va reunir el passat dia 4 d'octubre amb una delegació de la Associació Plataforma en Defensa del Polígon Industrial Centre, de Viladecans.

Durant la reunió es va analitzar la situació actual del polígon i del projecte de reurbanització del Consistori municipal, que afecta tant empresaris com a treballadors i veïns d'habitatges del propi polígon, ja que en aquesta unitat urbanística se situen, majoritàriament, empreses pertanyents al sector secundari i/o terciari.

En realitat, en aquests moments, el polígon a evolucionat més cap al concepte polígon mixt, ja que s'agrupen empreses industrials i de serveis, des d'on s'ofereix un ampli ventall d'activitats associades que van des de la fabricació o tallers fins a activitats comercials, gastronòmiques, lúdiques, etc. I hi ha formalitzada una junta de compensació, des del 25 de maig de 2020, amb la qual no estan d'acord molts implicats.

Aquest espai econòmic alberga un total de 180 empreses i prop de 2.500 llocs de treball. Però l'ajuntament pretén convertir-lo en una zona residencial amb 1.300 habitatges, un petit parc tecnològic i una zona d'oci.

El principal problema radica en el fet que l'ajuntament avança en aquest projecte però no ofereix una alternativa als empresaris per a reubicar-se, sinó que espera que els industrials venguin a promotors immobiliaris els seus terrenys o es converteixin ells mateixos en promotors, havent de deixar la seva activitat en la zona.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

4 de octubre. Publicado en la web del PP de Viladecans
Comentarios (0)
No hay reseñas de usuarios en este momento.